Kaikki tarinat alkavat jostakin - meidän alkoi rakkaudesta

Me tallivaimot, Sanna ja Satu, muutimme Rehndahliin vuoden 2021 alussa ja teimme samalla totaalisen elämänmuutoksen siirtymällä pysyvästi pääkaupungista maalle. Meidän aiemmat työmme ja koko elämisen rytmi vaihtuivat täysin toisenlaiseen elämään, eläinkatraan kanssa. Koska universumi oli asetellut olosuhteet kohdilleen, tuntui valtava elämänmuutos sopivalta ja luontevalta sen hetkiseen elämäntilanteeseemme. Tutustuimme ensimmäisinä vuosina tilaamme, sen kauniiseen luontoon ja eläimiimme; yhä syvemmin niitä rakastaen.

Rehndahl oli toiminut jo vuosikymmenten ajan suosittuna kotieläinpihana ja tarkoituksemme oli jatkaa samalla tavalla. Ensimmäisten vuosiemme aikana kuitenkin huomasimme, että yleiset aukioloajat ja suuret vierasmäärät alkoivat näyttäytyä eläimillemme ja meille yhä kasvavan turvattomuuden ja levottomuuden valossa, joten luovuimme perinteisestä kotieläinpihatoiminnasta kokonaan.

Me ajattelemme, että turvallinen koti ja levolliset rutiinit ovat perustana eläinten hyvinvoinnille ja oman kodin täytyy merkitä tilaa, jossa voi elää ja olla vapaasti sellainen, joksi on syntynyt.

Filosofiaamme kuuluu, että rakkaus ja eläinten hyvinvointi ovat kaiken tekemisemme perusta. Näitä arvoja ja niistä kumpuavia hyvänmielen kokemuksia haluamme tarjota myös vieraillemme ja jakaa kaikkialla, missä toimimme.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan hyvänmielen tarinoitamme Rehndahl-somekanavilla (linkit löytyvät sivun alaosasta).

Rakkaudella – Rakkaudesta – Rakkauden vuoksi ❤️