Kaikki tarinat alkavat jostakin - meidän alkoi rakkaudesta

Me nykyiset omistajat; Sanna ja Satu, muutimme tilalle vuoden 2021 alussa. Meille se tarkoitti totaalista elämänmuutosta ja siirtymistä pääkaupungista maalle. Aiemmat työmme vaihtuivat täysin toisenlaiseen elämään eläinten kanssa. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti, mutta kuitenkin hallitusti ja sopien hyvin sen hetkiseen elämäntilanteeseemme. Tutustuimme ensimmäisinä vuosina tilaan, sen kauniiseen luontoon ja eläimiimme; yhä syvemmin niitä rakastaen. 

Nykyiseen suurperheeseemme kuuluu monenlaisia rakkaita touhuilijoita kavioineen, sorkkineen, tassuineen, varpaineen ja erilaisine jalkoineen. Elämme ja hengitämme laumamme kanssa samaa ilmaa vuoden jokaisena päivänä, joka hetki, välittämättä kellonajoista tai pyhistä. Olemme yhtä; tunnemme toisemme läpikotaisin ja välillämme vallitsee rakkaus. Jokaisella lajilla ja yksilöllä on omat tarpeensa sekä halunsa, ja meidän tehtävämme vastuunkantajina on ne täyttää. Jokaisen hyvinvointi on meille sydämen asia.

Meidän filosofiaamme kuuluu, että haluamme tarjota jokaiselle eläimellemme parhaan mahdollisen elämän lajityypillisissä olosuhteissaan, lajikumppanien seurassa, rakastettuina ja oman kodin turvassa. Tilallamme siis kaikki päätökset tehdään suurperheemme hyvinvointia silmällä pitäen.

Meidän palvelulupauksemme on tarjota eläinrakkaille ihmisille mahdollisuus nauttia ainutlaatuisista eläinkohtaamisista kauniilla tilallamme maaseudun rauhassa. Vierailu meillä sopii kaikille teille, jotka haluatte hetkeksi jättää nykymaailman hektisyyden, luoda tilaa uusille ajatuksille ja innovaatioille, sekä pysähtyä hengittämään elämän edessä.

 

Rakkaudella - Rakkaudesta - Rakkauden vuoksi ❤️