Vuohet

Rami on Rehndahlin vuohilauman suurisarvisin ja iäkkäin jäsen. Tämä lempeä suomenvuohi nauttii muiden laumanjäsenten vankkumatonta arvostusta. Rami on asustanut Rehndahlissa suurimman osan elämästään.

Beata, afrikkalaisen pikkuvuohen ja kameruninvuohen risteytys, on vuonna 2019 syntynyt vuohikuttu ja hän muutti Rehndahliin koettuaan kovia aiemmassa elämässään. Beatasta on vuosien saatossa kuoriutunut hellyydenkipeä ja mitä luottavaisin ihana tyyppi. Hänen mukanaan saapui Rehndahliin kaksi salamatkustajaa, jotka syntyivät täällä.

Dominika on vuonna 2021 syntynyt kameruninvuohi. Dominika on herkkä pikkuinen päivänsäde, joka saa kaikkien sydämet sulamaan. Hän muutti aikanaan Rehndahliin kaveriksi Ramille, joka tuolloin oli tilan ainoa vuohi.

Veeti ja Veikka ovat ne kaksi salamatkustajaa, jotka saapuivat Rehndahliin Beatan mahassa. Kaksospojat syntyivät 8.7.2022 ja siitä saakka on tilalla riittänyt vilskettä ja vipinää. Veikka on kaksosista se temperamenttisempi ja kaikesta päätellen hän haluaa isona ramiksi ramin paikalle. On hänessä myös pehmeä puoli, joka näyttäytyy yleensä silloin, kun muut eivät ole näkemässä. Veeti on kaksosveljeksistä se herkempi, tunteikkaampi ja myös heittämällä tilan kovaäänisin juttelija. Veetin asioita kuulee joka päivä, koska hän viihtyy siellä missä milloinkin tapahtuu. Ja jollei tapahdu, niin Veeti osaa kyllä itsekin laittaa tapahtuman tulille. Veeti on myös Rehndahlin linssilude ja sanansaattaja, sillä hän on lähes kaikkialla ja joka hetki.

Rehndahlissa tällä hetkellä asuvat vuohet ovat kaikki olleet aiemmin töissä kotieläinpihalla ja nykyään he elävät omaa, lajityypillistä, elämäänsä vailla velvollisuuksia ihmisiä kohtaan ja touhuilevat asioita, joita vain vuohet osaavat.

 


Rami

 


Beata

 

 
Dominika

 

 
Veikka

 


Veeti

 

Takaisin blogiin