kiertava-elainpiha

Kiertävä eläinpiha

Jos ette pääse meille, me voimme tulla teille!

HUOM! Kiertävä eläinpiha jää talviunille. Jatkamme toimintaa taas huhtikuussa 2020. Ensi kevään varauksia otamme vastaan jo nyt.

Kiertävä eläinpiha

Tarjolla on kolme valmista pakettia, mutta voimme myös räätälöidä palvelun asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kiertävän kotieläinpihan hintaan sisältyy aina henkilökunta ja matkat. Paikan päällä voimme olla enintään kolme tuntia.

Varausta varten tarvitsemme asiakkaan laskutustiedot, toimipaikan osoitteen ja yhteyshenkilön nimen.

dsc_0104

Lammaspaketti

Eläimet: lampaat ”Aina” ja ”Unelma, portugalinvesikoira ”Raita, kanat, kanit

Lampaita ja koiraa saa rapsuttaa. Kanit ja kanat ovat myös kesyjä, mutta pysyttelevät mieluiten häkeissään.

Hinta 450€ + alv 24%

Falabella-paketti

Eläimet: ihastuttavat maailman pienimmät hevoset, eli falabellat “Backa” ja ”Barbie”, portugalinvesikoira ”Raita”, kanat, kanit.

Falabellat viihdyttävät lapsia jo ulkomuodollaan, mutta sen lisäksi niitä pääsee harjaamaan.Kanit ja kanat ovat myös kesyjä, mutta pysyttelevät mieluiten häkeissään.

Hinta: 480€ + alv 24%

Ponipaketti

Eläimet: Talutusponi(t) Caprio ja Aladdin, kanat ja kanit.

Talutusponien kanssa pääsee jokainen ratsastamaan yhden kierroksen. Meiltä tulee kypärät ja taluttajat.Kanit ja kanat ovat myös kesyjä, mutta pysyttelevät mieluiten häkeissään.

Talutusponit tarvitsevat eläinten lakisääteisen lepohetken 20min.

Hinta 590€ + alv 24%

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET:
joonas@rehndahl.fi

17.6. (156)

15.6. (222)

PERUUTUSEHDOT

Huomioithan, että pidätämme oikeuden varauksen peruutukseen mikäli sääolosuhteet ovat huonot. Runsas lumisade tai kaatosade ovat riittävä syy peruutukseen. Pidätämme myös peruutusoikeuden eläinten tai henkilökunnan sairastapauksien varalta. Ilmoitamme kuitenkin tästä aina mahdollisimman nopeasti tilaajalle. Mikäli peruutus tapahtuu meidän puoleltamme ja olette jo maksaneet laskun, palautamme summan tilillenne kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi saatte -30%:n alennuksen seuraavasta tilauksestanne.